Een gekoppelde AI-app ontkoppelen (intrekken)
Elke AI-assistent die u aan QrX koppelt, staat in het QrX-portaal onder Gekoppelde apps. U kunt er altijd een ontkoppelen. De assistent verliest dan direct de toegang tot uw QrX-gegevens.
Waar vindt u Gekoppelde apps
Log in op het QrX-portaal via portal.qr-x.app.
Ga naar Instellingen > Geavanceerd > Gekoppelde apps.
De lijst toont per koppeling: de App, de Toegang (wat hij mag lezen of wijzigen), Gekoppeld door, Laatst gebruikt (of "Nog niet gebruikt") en Gekoppeld op.
Wie welke koppelingen ziet
Beheerders van uw account (gebruikers die gebruikers mogen beheren) zien elke koppeling van het account, van alle gebruikers.
Andere gebruikers zien alleen hun eigen koppelingen.
Zo ontkoppelt u
Zoek in Gekoppelde apps de rij van de app.
Klik op het pictogram Ontkoppelen (de losgekoppelde stekker) rechts in de rij.
Controleer de gegevens in het bevestigingsvenster en bevestig.
De assistent verliest direct de toegang tot uw QrX-gegevens. De melding "[app] is ontkoppeld." bevestigt dit. U kunt hem later opnieuw koppelen; u kiest dan opnieuw wat hij mag lezen en doen.
Andere manieren waarop een koppeling eindigt
U logt uit op alle apparaten, of uw wachtwoord wordt gereset: al uw AI-koppelingen worden dan ook ontkoppeld.
Uw gebruiker wordt gedeactiveerd of verliest de toegang tot het QrX-portaal.
Wijzigingen die de assistent al heeft gedaan, blijven na het ontkoppelen bestaan. Ze blijven zichtbaar in het Activiteitenlogboek met "(AI: ...)" achter de naam van de gebruiker.
Veelvoorkomende problemen
"Ontkoppelen is mislukt. Probeer het opnieuw.": controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw.
"Er is nog geen AI-assistent gekoppeld.": er zijn geen actieve koppelingen voor u (of, als beheerder, voor uw account).
De app staat nog in uw AI-assistent: ontkoppelen in QrX stopt de toegang, maar de assistent kan de connector nog tonen. Verwijder hem in de instellingen van uw assistent als u hem daar niet meer wilt.
Wanneer neemt u contact op met ons supportteam
Ziet u een koppeling die niemand in uw bedrijf herkent, ontkoppel deze dan eerst, wijzig daarna het wachtwoord van de gebruiker onder Gekoppeld door en neem contact op met QrX support met de naam van de app en de koppeldatum.
